Freelance grafiker i Odense – kunder på hele Fyn!

Er du på udkig efter en freelance grafiker i Odense eller et andet sted på Fyn? Jeg har arbejdet som grafiker og layouter i mange år, og tager den erfaring med mig i mit virke som freelance grafiker. Jeg leverer kun resultater, som lever op til mine høje krav, hvilket giver mig yderst tilfredse kunder på Fyn og i hele Danmark. Jeg arbejder som freelance grafiker for både store og små virksomheder fra mit kontor i Odense. Lad os sammen finde den løsning, som passer til dit budget og dine behov.

freelance-grafiker

Hvad laver en grafiker?

En grafiker forstærker dit budskab ved at bruge grafiske og visuelle virkemidler. Valg af farver, figurer, typografi, former, billeder og hierarkier kan tilsammen sørge for at din virksomheds grafiske profil står knivskarp for modtageren. En grafiker skaber en virksomheds visuelle identitet, som er sammenhængende på tværs af mange medier. Fx brevpapir, annoncer, emballage, kataloger og facadeskilte.

Freelance grafiker – timepris eller fast tilbud?

Min timepris som freelance grafiker kan du nok godt finde billigere et andet sted, men jeg er en af de bedste grafiker du kan finde i Odense og på hele Fyn – og det afspejler min pris. Mine mange års erfaring har givet mig store faglige kompetencer, og gjort mig effektiv i at leverer det allerbedste resultat til mine kunder på Fyn og i hele Danmark.

Jeg kan som grafiker bedst lide at vurdere hver opgave inden opstart og give et tilbud, som møder de krav som kunden stiller. Tilbuddet binder jeg mig til og overskrider det kun efter aftale. Leder du efter en grafiker til en opgave af mindre størrelse, så klarer vi den på timepris. Læs mere om mine priser her.

Hvad jeg tilbyder:

Firmalogo

Jeg har som grafiker mange års erfaring med design af firmalogo – og mine kunder er glade og tilfredse. Jeg designer logo som både fungerer på tryk og på en hjemmeside.

Visuel identitet

Firmaets grafiske profil kalder man en visuel. Som grafiker designer jeg jeres brevpapir, annoncering, faceskilte, visitkort osv, så alle der ser det nemt kan genkende dit firma som afsender.

Markedsføring

Gør din målgruppe opmærksom på dine tilbud, priser eller gode service ved at bruge annoncering. For eksempel via annoncer, facadeskilte, logo på bil, SoMe eller på google.

Bogdesign

Sidder du som redaktør på et forlag? Eller er du forfatter? Jeg har mange års erfaring med opsætning af bøger og design af omslag.  Du kan trygt lægge din bog i mine hænder – så sørger jeg for, at bogen kommer fra idé til tryk med et smukt ydre, som boghandleren vil sætte helt fremme på hylden.

Emballage

Om det er emballage til hudpleje, spiritus eller fødevarer, så kan jeg hjælpe med udformningen. I mit design tager jeg højde for de tekniske oplysninger og lovkrav, samt vejleder dig i de grafiske metoder man kan bruge til design af emballage. Fx lak, prægning, udstansning og kachering.

Magasin / katalog

Som tidligere grafiker / layouter / illustrator på et af verdens største mediehuse med udgivelser og produktion af magasiner i alle de nordiske lande, er et af mine største kompetencer netop layout af magasin og katalog. Jeg har styr på hele processen fra ide til tryk.

Illustrationer

Har du en artikel, tekst, blog eller opgave, hvor du skal bruge en illustration til at underbygge dit indhold? Infografik, diagrammer, grafer, små animationer og mere kunstneriske illustrationer med en tegnet streg, gør dit budskab lettere at forstå og nemmere at huske.

Mønsterdesign

Næsten alle tekstiltryk er lavet som et grafisk mønster, som gentages – på skrå, diagonalt, parallelt, side-by-side, med overlap og så videre. Man kan lave enkle mønstre af logo, billeder eller illustration, eller mere komplicerede som for eksempel at imiterer penselstrøg eller vandfarver.

Kurser

Siden 2013 har jeg undervist private og professionelle i Adobes kreative programmer for alle aldersgrupper med niveau fra begynder til ekspert. Undervisningen tilrettelægger til at variere mellem praksis og teori på et niveau, der er sat til at passe til mine elever.

Har du brug for en dygtig grafiker i Odense?

Kontakt mig for en god pris på grafisk design i Odense eller et andet sted på Fyn

Ring eller skriv endelig til mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig som freelance grafiker i Odense og få et stærkt tilbud på din opgave. Se desuden mine priser her.

Jeg har 10 års erfaring med grafisk design, og i mit bureau har jeg både små- og store kunder.