Grafisk design er dit firma eller produkts ansigt udadtil. Derfor er det vigtigt at være godt klædt på med en smukt design, som fanger modtagerens blik lynhurtigt.

Jeg tilbyder en bred vifte af grafiske services. Hvis du ikke kan finde lige præcis det du mangler, så kan du blot ringe eller skrive, så kan vi tage en uforpligtende snak om dine behov.

Hvad jeg tilbyder:

Firmalogo

Jeg har mange års erfaring med design af firmalogo med mange glade og tilfredse kunder. Jeg leverer som minimum altid et logo til print og et hjemmeside logo.

Visuel identitet

En visuel identitet er firmaets grafiske profil. Jeg udformer fx brevpapir, annoncering, facadeskilte, visitkort, så dine kunder nemt kan genkende din virksomhed som afsender.

Markedsføring

Du kan gøre din målgruppe opmærksom på dine gode tilbud eller bedste service ved at annoncere. Hvad der virker for bedst for din virksomhed, hjælper jeg dig med at finde ud af!

Bogdesign

Er du forfatter eller redaktør på et forlag? Læg trygt din bog i mine erfarne hænder, og så sørger jeg for, at den kommer fra idé til tryk med et smukt ydre, som boghandleren vil sætte forrest på hylden.

Emballage

Om det er fødevarer, spiritus, hudpleje du skal have pakket, så kan jeg hjælpe dig. Jeg tager højde for lovkrav, tekniske oplysninger, og vejleder dig i de grafiske virkemidler som fx lak, prægning, udstandsning og kachering.

Magasin / katalog

Som tidligere layouter på et af verdens største mediehuse med produktion og udgivelse af magasiner i de nordiske lande, er et af mine spidskompetencer netop layout af magasin og katalog fra opstart til tryk.

Illustrationer

Skal du bruge en illustration til at underbygge din tekst, artikel, opgave eller blog? Jeg laver infografik, grafer, diagrammer og mere kunstneriske illustrationer, som gør dit budskab nemmere at huske og lettere at forstå.

Kurser

Jeg har undervist et halvt årti i Adobes kreative programmer Photoshop, Illustrator og Indesign for alle aldre og fra begyndere til eksperter. Min undervisning varierer mellem praksis og teori og i et tilpasset niveau.

Søger du en freelance grafisk designer i Odense?