Grafisk designer i Odense

Leder du efter en grafiker på Fyn? Jeg er en erfaren grafisk designer med mange glade kunder på Fyn – ja faktisk i hele landet. Jeg løser grafiske opgaver for både små og store virksomheder i hele danmark fra mit lille bureau i Odense.

Lad mig skræddersy en løsning, som passer netop til dit behov og budget. Jeg sidder klar ved tasterne!

linkedin_profile

Louise Meyland / Louise Meyland

Mit navn er også mit firmanavn. Jeg står nemlig personligt inde for alt grafisk design jeg leverer. Hver opgave jeg tager ind, lille som stor, vægter jeg stort, og jeg lægger alle kræfter i for at levere det allerbedste resultat inden for grafisk design.

Jeg driver et grafisk design bureau, som sørger for, at kunden bliver taget ved hånden og fulgt helt til døren. Vi holder møder, drøfter alle muligheder igennem og sørger for, at du bliver helt tilfreds med resultatet. Vigtigst er, at du ender ud med et grafisk design til dit logo, dit bogomslag eller den markedsføring, som du bliver glad for!

Leder du efter en freelance grafiker i Odense / Fyn og tænker, vi to kunne være et match, så giv mig endelig et kald eller send mig en mail. Jeg tager gerne et uforpligtende møde med dig, hvor vi kan snakke mulighederne igennem.
Jeg tilbyder desuden også kurser i Adobe Photoshop. Indesign og Illustrator.

kort om mig

Mit navn er Louise Kirstine Meyland, født 1987 og arbejder som layouter, grafiker og underviser i Odense, hvor jeg også bor.  Jeg er uddannet grafisk designer i 2013 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København. Jeg dimitterede desuden i 2010 med en AP i Graphic Design, Technology & Business fra Nordjyllands Erhvervsskole.

Som professionel grafiker har jeg arbejdet med bogdesign, magasin layout og grafisk markedsføring – blandt andet ved det grafiske kommunikations bureau Imperiet, samt på magasinerne Illustreret Videnskab og Gør Det selv ved Bonnier Publications. I januar 2020 startede jeg firma som selvstændig / freelance grafiker.

Hvad jeg tilbyder:

Firmalogo

Jeg har mange års erfaring med design af firmalogo med mange glade og tilfredse kunder. Jeg leverer som minimum altid et logo til print og et hjemmeside logo.

Visuel identitet

En visuel identitet er firmaets grafiske profil. Jeg udformer fx brevpapir, annoncering, facadeskilte, visitkort, så dine kunder nemt kan genkende din virksomhed som afsender.

Markedsføring

Du kan gøre din målgruppe opmærksom på dine gode tilbud eller bedste service ved at annoncere. Hvad der virker for bedst for din virksomhed, hjælper jeg dig med at finde ud af!

Bogdesign

Er du forfatter eller redaktør på et forlag? Læg trygt din bog i mine erfarne hænder, og så sørger jeg for, at den kommer fra idé til tryk med et smukt ydre, som boghandleren vil sætte forrest på hylden.

Emballage

Om det er fødevarer, spiritus, hudpleje du skal have pakket, så kan jeg hjælpe dig. Jeg tager højde for lovkrav, tekniske oplysninger, og vejleder dig i de grafiske virkemidler som fx lak, prægning, udstandsning og kachering.

Magasin / katalog

Som tidligere layouter på et af verdens største mediehuse med produktion og udgivelse af magasiner i de nordiske lande, er et af mine spidskompetencer netop layout af magasin og katalog fra opstart til tryk.

Illustrationer

Skal du bruge en illustration til at underbygge din tekst, artikel, opgave eller blog? Jeg laver infografik, grafer, diagrammer og mere kunstneriske illustrationer, som gør dit budskab nemmere at huske og lettere at forstå.

Mønsterdesign

Næsten alle tekstiltryk er lavet som et mønster, som gentages – på skrå, diagonalt, parallelt, side-by-side, med overlap osv.. Lad mig hjælpe dig med at finde en løsning i de mange muligheder inden for design af mønster.

Kurser

Jeg har undervist et halvt årti i Adobes kreative programmer Photoshop, Illustrator og Indesign for alle aldre og fra begyndere til eksperter. Min undervisning varierer mellem praksis og teori og i et tilpasset niveau.

Søger du en freelance grafisk designer i Odense?

Se mere om hvad jeg kan tilbyde din virksomhed her.

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Hvad laver en grafisk designer?

En grafisk designer forstærker budskaber ved at bruge grafiske og visuelle udtryk. Typografi, farver, former, billeder og hierarkier er de redskaber, som en grafiker har til rådighed. Grafisk design bruges til at skabe en virksomheds visuelle identitet, som skal være sammenhængende på tværs af mange medier. Fx brevpapir, annoncer, emballage, kataloger og facadeskilte.

Hvad er godt grafisk design?

En god grafiker starter altid ud med at researche og undersøge markedet, samt analysere målgruppen. På dette grundlag kan man afgøre, hvilket design der virker bedst. Kunden skal medinddrages i hele forløbet, så man sikre sig et resultat, som alle kan være godt tilfredse med.

Hvad koster en grafisk designer?

Min timepris kan du nok godt finde billigere andre steder, men jeg er absolut ikke den dyreste! Jeg har mange års erfaring, og arbejder derfor også hurtigere og mere effektivt end mange af mine konkurrenter. Ja op til 25% hurtigere! Og det kan man se på den endelige pris. Læs mere om mine priser her.

Har du andre spørgsmål?

Kontakt mig for en god pris på grafisk design i Odense eller et andet sted på Fyn

Ring eller skriv endelig til mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde dig som freelance grafiker i Odense og få et stærkt tilbud på din opgave. Se desuden mine priser her.

Jeg har 10 års erfaring med grafisk design, og i mit bureau har jeg både små- og store kunder.