Sæt pris på din grafiker

Min timepris kan du måske finde billigere andre steder, men jeg er absolut ikke den dyreste! Jeg har mange års erfaring, og arbejder derfor også hurtigere og mere effektivt end mange af mine kollegaer. Ja helt op til 25% hurtigere! Og det vil du selvfølgelig komme til at se på den endelige pris. Om det er et logo, en folder, et bogomslag eller en annonce, så har jeg styr på hele processen fra idé til færdigt produkt. Derfor ved jeg hvilke udfordringer, der ligger i opgaven og får dem hurtigt løst. 

Min pris på dit projekt afhænger af mange ting. Hvor hurtigt skal du bruge produktet? Har du tekst og billeder liggende klar, eller skal jeg lave billedesøgning og forfatte tekst til opgaven også? Hvor mange gange beder du mig om at lave rettelser? Alle disse ting vil jeg tage højde for i mit tilbud. Optimalt tager vi et møde, inden vi starter op, hvor jeg kan vejlede dig om, hvordan du selv kan skære lidt af processen. Har du fx allerede noget tekst fra din hjemmeside, som jeg kan genbruge? Prisen kan derfor variere efter hvor kort den grafiske proces er.

Pris eksempel

A4 flyer

EKS. 1
Der foreligger allerede en flyer,
som blot skal justeres/opdateres.
1.600,-

EKS. 2
Du skal have opsat en flyer fra bunden,
men har færdigskrevet tekst og billeder liggende klar.
2.400,-

EKS. 3
Du skal have opsat en flyer helt fra bunden.
Der skal indkøbes billeder og udarbejdes en tekst.
fra 4.000,-

Klare linier og faste tilbud

Jeg indgår altid i en dialog med mine kunder om prisen, inden vi går i gang med projektet, og ser gerne, at vi mødes og snakker projektet igennem. Det hjælper mig med at afklare, hvad opgaven indenholder, så jeg kan komme med et skarpt tilbud (ca 24 timer efter vores møde). Mit tilbud er bindende, hvilket betyder, at du trygt kan stole på at slutregningen ikke overstiger tilbudet. Jeg informerer selvfølgelig altid om en prisstigning, hvis du beder om ekstra ydelser, som ikke er inkluderet i tilbudet – fx en ekstra korrektur / rettegang.

Leder du efter en freelance grafiker?

Se mere om hvad jeg kan tilbyde din virksomhed som freelance grafiker her.

Kontakt mig for en god pris på grafisk design

Kontakt mig endelig for at høre mere om mine priser, og få et godt tilbud på et din grafiske opgave. Se desuden hvilke services jeg tilbyder her. Jeg har base i Odense og har tilfredse kunder på hele Fyn.