Niklas Meier er din personlige træner i Odense, som er alt andet end standard – her tilrettelægges hvert eneste træningspas og program, så det er tilrettet lige netop dig og dine behov. Sammen med webudvikler Mads Gram udviklede vi en visuel identitet for Niklas Meiers nye site, som passede overens med den grafiske streg som Niklas allerede havde i brug.

Niklas Meier og hans team af personlige trænere i Odense hjælper deres kunder med at blive sundere, stærkere og gladere for deres krop. Det er da nogle værdier, som man kun kan støtte op om!

I samarbejde med webudvikler Mads Gram Hansen og Niklas Meier har vi udviklet en visuel identitet og et website, der viser hvad man får, når man træner hos Niklas: klar tale, gode instrukser, oprigtighed, vidensbaseret træning i øjenhøjde, professionalitet, styrke og godt humør.

Niklas Meier siger om hjemmesiden:

“Jeg er meget glad for resultatet og hjemmesiden fungerer præcis som den skal. Designet er strømlinet, tilgængeligt og ligetil – og jeg har kun modtaget ros fra alle udefrakommende besøgende.”

Niklas Meier
Personlig træner, Niklas Meier

Se selv sitet med egne øjne her:

www.niklasmeier.dk